Kort om idag

Sitter här nu i min säng, Jossa ligger bredvid och är seg o huvudet... Vi har nämligen varit i Sthlm och shoppat idag, därav är vi mäkta utpumpade...
Jag köpte mig ett par tygskor frånTopShop och en tshirt från Monki.

Har varit jätte mysigt att vara med Jossa idag, trivs så bra med henne! (:
Imorgon ska vi visst in till stan och kolla runt.. min fjärde shoppingdag under denna mellandagsrea isf... trevligt (:

Sara ringde idag och sa "Nu åker vi, du jag une och gurra!!" Men det kom lite väl plötsligt inpå och jag kände mig inte riktigt redo... Men jag vet inte säkert om de åkte? Eller, jag tror det.. Men aja...

Inget mer vettigt och säga, mer än att jag tycker det ska bli intressant att se vad ditt nästa drag kommer att va, eller är det kanske att göra ingenting?....

- M<3

Toffelgöromål

Har som sagt haft en degar dag idag. Det var väldigt skönt med ett avbrott från alla mina annars väldigt sociala och fullspäckade dagar... Runt 15 tiden frågade min kära David om vi skulle spela spel... Men jag föreslog att vi skulle göra oss varsinna tofflor. Han hakade på så fort som ögat for vi in till stan, sprang in på Åhléns och skaffade in lite förnödenheter man kan tänkas behöva till två par tofflor...

Sen har vi suttit med dem hela kvällen, vilket i sig har varit mycket mysigt, och tofflorna blev faktiskt mycket fina! Lite käcka sådär (:
Och eftersom jag och David är så löjligt "bästismedvetna" skulle vi matcha, jag föreslog att båda skulle ha rosa med vita prickar... Men han tyckte vi skulle ha randigt, han blått och jag rosa... (:

Visst vart de väl bedårande? Våra tofflor vi ska ha på oss när vi seglar ;)

Här har ni våra fötter iklädda de alldeles förtjusande tofflorna (:


Sthlm med Jossa imorrn!! NAJS! Saknat henne så det skriker om det.

- M<3

Hårddega

Söndag idag. För mig vart denna dagen officiellt utropad till segdagen, den tröga dagen då ingenting förväntas hända. Dagen då jag bara existerar, läser min bok, lyssnar på Kill Bill soundtracken. Skönt? Japps! Om inte annat nödvändigt...

Haft endel intressanta samtal idag oxå... Ja, vad ska man säga? Progress, perhaps..... Vi märker, tids nog...

- M<3

Kära blogg...

Ännu en bra dag har passerat och det börjar bli dags för att slå igen verksamheten för några timmar...

Mysiga Simone väckte mig klockan 12 imorse och föreslog en shoppingrunda. Sagt och gjort. Vi gick runt hela stan, Simone var på jakt efter ett par paljettajts, men det fanns ingenstans!! Och jag hade egentligen inte förväntat mig att köpa något vettigt, men det vart endel i alla fall.. Fast jag är nöjd, eftersom att nu andas min garderob Malin. Klart mina kläder har varit i enlighet med mig själv... Men inte på det sättet jag önskat. Jag har saknat viktiga inslag i min garderob, i min stil. Men nu har jag äntligen piffat upp den med diverse plagg, och jag är nöjd.

Dagens inköp var alltså:

En underbart fin kofta från MQ. Har tittat på den innan, men köpte den aldrig. Men så såg jag den idag. Det var den enda som fanns kvar, plus att den var i min storlek... Ett tecken konstaterade jag och Simone, och vips så vart den min (:

En lila kjol från Monki, och en jätte snygg helt fantastiskt underbar "jacka" eller vad man nu ska kalla den från samma affär. LOVE!
   Simone hittade jordens snyggaste body inne på Monki oxå!!! Så kärlek! Den satt som en smäck på henne, hon var helt sjukt snygg i den! Plus att hon fyndade ett par läckra tajts där oxå... (:

Sen köpte jag lite småplock, två nagellack (svart + metallicblå), ett löspuder från Lumene ochh ett par mysiga trosor från Lindex.

Är nöjd med andra ord... Jag har även offentliggjort (mest för min egna uppenbarelse) att mörklila är min favoritfärg. Som jag sa till Simone säger jag nu... Lila piffar upp utan att ta överhanden. Mycket ritkigt....

Efter våran shopping skildes våra vägar och jag for hem till Linnéa. Debora var redan där och Sara kom senare. Det var jätte mysigt. bara få umgås, prata, hänga.. Egentligen inte göra någonting, men ändå ha något för sig. Stortrivdes!! Vi hyrde även "She's the Man" och fick oss ett gott skratt. Välbehövligt ska jag säga (:
Runt 23 tiden tänkte jag att jag inte skulle bli för sen och styrde därför kosan hemåt. Men när jag kom hem såg jag att min högt ärade syster och Davids bil stod parkerad utanför huset. En mycket angenäm syn.
   Så jag tjöta lite om shopping och jul med Maria, sen försvann jag och David till mitt rum och såg tre Dexteravsnitt... Som jag har längtat efter det. (!) Förutom Dexter pratade vi endel, guldvärt.

Och nu sitter jag här, med ögonlocken klippandes.. Och jag bloggar.. Hur patetiskt är inte det?
Men jag ser det som att skriva dagbok. Min och Josefines... Men nu var det ett tag sen du skrev. (!?) hm.... ;)
Dagens låt är "comforting sounds" med Mew. Så skön i slutet.

All kärlek till er alla ikväll.

- M<3


PMS here we go

vilken dag detta varit!

Skulle ju vända på dygnet.. Men hade inte diciplinen att gå upp före 12... var det bara och göra sig iordning för att sedan ta bilen till Bromma... Där väntade nämligen min inbitna stockholmare Zebastian med sin söta vän Niklas i sin ungkarlslya. Mysigt värre och se hur han bodde fresten (: Vi tog Tbanan till centrum och så skulle det shoppas... Faktum är att på vägen dit satt jag och funderade på vad jag behövde köpa, och det var ett par jeans och en vanlig kofta. Och tro det eller ej, jag hittade just det. Ett par snygga sköna, underbara Tiger jeans inne på PUB och sen en vanlig grå kofta från Zara. LOVELY! Sen råkade jag komma över ett par helt sjukt snygga skor på Zara som även de köptes...
   Väl inne på TopShop går jag fram till skohyllan.... Där ser jag Dem. Skorna. Skorna som fick mig att gråta ex antal gånger idag. Skorna som var precis det jag längtat efter. Skorna jag inte köpte!!! Ångrar det så! Även fast jag hade Josefines välsignelse att inte köpa dem. (det gick på 1000lappen...) Men trots det höga priset hade de varit värt det. eller ja... jag tror det. Men simone tippsade mig om att det finns ungefär likadana på Vagabond.. ska med andra ord ta mig en titt där imorgon... (så lustigt... när vi satt o drack te inatt hos Samel började jag tänka på Skorna och grät igen... ja, pmsbarn på hög nivå.....)
 
Efter våran mycket effektiva shopping åkte vi åter till Bromma och efter ett tag styrde jag kosan till Samel.... Där lite folk hade samlats... Alla satt och tittade på jordens mest tråkigaste film jag någonsin varit med om... (kanske tråket i tokyo tar priset..... hehe david.... ) hursom hette denna pineapple express (eller något)... Nåväl. efter filmen chillade folket lite trevligt att bara hänga, prata, ta en te osv...
skjutase hem Hawkins, Robert och Simone.. Men väl vid pumporna insåg jag att jag hade glömt alla mina kap hemma hos Samel... Då var det bara och åka tillbaka ut till Marielund och hämta dem... Simone var gullig och åkte med. Vi hade förövrigt ett mycket givande samtal. Gillar den flickan mer och mer för varje gång vi ses, så kul!

Nåväl... Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan sätta mig med Twilight boken... Ser fram emot detta tillfälle...Sanslöst vad bra den filmen var... (!)

Mor och far har fresten lämnat landet för ett tag nu... Men imorrn kommer David och Maia hem för nyåret.. Ska bli jätte mys!

Glad för dig Josefine. (: verkligen alltså... helt sanslöst kul!!!

Ni kan ju läsa mitt förra inlägg.... Har inte så mycket att tillägga mer än att jag tycker det är tråkigt... Och jag skulle så gärna bara vilja se dig i ögonen, fråga vad i hela friden du håller på med (!?), och berätta för dig hur läget är. Men jag är inte den rätta för det jobbet. Ibland får man bara acceptera.

Oj långt det blev...
Hejs!

- M<3

barnen som leker med eld.

Allt ska bara va så komplicerat.. Denna punkten var så känslig, och du trampade just precis på den. Du betydde inte så mycket, men tillräckligt för att skapa verkliga flashbacks i mitt känsloliv.

Och du borde inse vart detta för dig själv. roligt nu? javisst. Men kanske inte när man står på ett kalhygge. Tänker inte vara avig, tänker inte vara orättvis. Men jag vet, alla vet.

Ja, inte så många förstår.. Josefine förstår... jag skriver för dig och mig ikväll. Tack.

- M<3 - dags för dig att ta initiativen....kanske.

ojojoj...

jaa vända på dynget var det... pratat med zeb i tfn nåra timmar... trevligt det iaf :)
vi ska leka imorn. mys!

nej, god natt nu.

- M<3

medlem i twilightklubben - oh yes!

hej hopp kära blogg (:
Insett att jag vänt på dygnet på tok för mycket nu... jag är aspigg o taggad för o hitta på något.. men alla mina nära o kära ligger o sussar i sina sänga nu medan jag har eftermiddag i min hjärna.... Nej ändring på detta ska ske! Ska gå upp tidigt imorn!!

Hursom kommer jag hem från Linnéa nu. Vi var först på bio o såg Twilight med jonas, lotta, lilli och debora. AH! Vilken förtrollande sjukt bra film!! Älskar den! Och skoja inte, HAN ÄR SNYGG! (: Lovely!!!
Efter att Linnéa och jag lugnat ner oss efter filmen for jag o deb hem till Linnéa, tog varsin te och snackade (: Var jätte skönt och trevligt att få prata!

Sugen på Sthlm imorrn. men alla verkar ha släktpartyn... iofs skönt o shoppa själv med alltid mys o va med någon :) får se vart det bär av....

Något gnager där inne... vet inte vad... kanske det att jag saknar min bättre hälft Josefine.. vad skulle jag va utan dig?

puss alla...



- M<3

24e (:

Då har det varit julafton i år igen. Lite speciellt i år, jag var bara med föräldrarna... Syskonen var hos sina bättre hälftars släkt. Men det var rätt skönt o avslappnat.. vi gjorde det inte till värsta grejjen...
Pysslade, bakade lite, tog det lugnt, kollade på film, åt, spelade spel, umgicks, myste, ja ni vet.
Mycket trevligt:) har bara varit lite trött, någon höll mig ju uppe till klockan fem imorse......................................... (denna någon kan ju känna sig träffad nu. (: hehe)
Nåväl. En trevlig o bra julafton.

imorgon är det lugna puckar då med, så vitt jag vet i alla fall... Förhoppningsvis ska jag på Twilight med Linnéa... väntar fortfarande på ett sms från henne men tror det blir så, lät som det på henne i alla fall. Ska bli jätte kul o hänga med henne. Saknat henne lite i mitt liv. :)

Vill även skriva nåra rader om denna dagens egentliga centrum och kärna... Det är ju faktiskt min bästa vän Jesus som är dagens huvudperson. Utan honom skulle mycket inte va sig likt. Är evigt tacksam att han valde att födas som en av oss (:

- M<3

dagens ickestrapatser

Då har klockan slagit om till Julafton. Fast för mig krävs att sova en natt innan det är dags att säga God Jul.
Har jobbat idag, som sagt. Var rätt skönt, dock massor av folk. Men jobbade med Lara så det var lugnt :) älskar att jobba med henne. Man blir så glad :)

Därefter vet jag faktiskt inte vad som hände, har varit trött sen natten (fick inte en blund...). förutom att samuel droppa förbi när jag o mina föräldrar satt o tog oss en te. han kom in o fika lite med oss och sen fick han sig ett dexteravsnitt... (:

Faktum är att det går bättre nu. Jag är nöjd. Säger som samuel, skönt att lära känna nytt folk, träffa nya människor, Det behövs....
jag älskar alla mina nära. Men det är något visst med att lära känna andra. Ingen är utbytbar, förstå mig inte fel (:

Ser ljust på nästa år.. och tänker verkligen avsluta detta år på bästa sätt.
På tal om nyår.. ja. juste. hur blir det nu gott folk? dags o bestämma sig kanske..... aja, det får bli som det blir. orkar inte pressa. (:



-M<3

skillnad.

Då var det snart dan före dagen. Mysigt.
Köpte klart alla mina julklappar idag, och så vart det lite julklappar till mig själv oxå... (:
så ringde glada sara o ville kolla på madagaskar två, sagt o gjort :) hon jag niklas(saras jobbarvän) och samuel satte oss i en tom - sånär som på två förutom oss - biosalong. Mysigt.

Då måste jag faktiskt skriva av mig lite nu oxå. gott folk. detta är trots allt det utrymme jag skapat åt mig själv där jag låter mina tankar flöda nästintill fritt. Men jag ställer mig frågan vad som är felet. vad hände med släppa taget, en andra chans, förlåta, gå vidare, inte älta allt som går att älta. Jag förstår att det inte är bra nu, jag kan ta att hamna i skottgluggen, för din skull. för du vet att jag älskar dig. låt det bara inte bli din livsstil. jag vet att du inte vill det, att du kämpar emot. men behövde säga det ändå. Jag hatar att veta att du inte mår bra, att det är jobbit för dig. Men låt inte tankarna som kommer i ditt huvud att stanna där. acceptera dem inte, för de stämmer inte! du vet redan allt det här. men det är en sak o veta, en annan sak o tro och en helt annan sak o handla därefter.
Jag förstår inte just nu sa du. nej det kanske jag inte gör. Men jag ber för dig. Gud förstår dig.

Jobba imorrn. ska gå o sova nu snart. iaf försöka... det är ju mitt på dagen i mitt huvud just nu....

- M<3


god morgon, eller något

Nyss gått upp ur sängen... Måste vända tillbaka dygnet rätt till julafton. Hursom, har lite julkänslor trots allt..
men pulsen slog i hundra när jag kollade på facebook idag.. kan jag inte bara stänga ut dig ur mitt liv? du har gjort nog nu.

Så ringde chefen idag... ville jag skulle jobba kvällen, men känner inte alls för det. däremot fick jag veta att jag jobbar imorrn, (!) pinsamt... nåväl, min almenacka är ju försvunnen, så det är förståeligt.. Nåväl, kvällen är fri nu.
Ska nog ner på stan..

varför ska man alltid stå i strålkastarljuset ?

Nåväl. Dags o göra sig iordning.

- M<3

"J.G. wrote on your wall"

Så det passar bra o höra av sig nu?!
S U C K
Nepp, denna gången får du inte sista ordet.
Och denna gången tänker jag inte låta mig bli knäckt.
Men helt ärligt. Livet går bara bättre o bättre nu.

Jag vill inte ha mer med dig o göra just nu Johan.

-M<3

denna helg..

Denna helg har bara bestått av sena kvällar. Men den har varit den bästa helgen på länge.
Vi var lite folk hos Une ikväll.. först for jag med honom o handlade allting, sen kom sara o så satte vi igång o fixa med allt... Sen kom allt folk, vi hade gjort jätte mysigt och julen var faktiskt för första gången i år (för mig) påtaglig. Frank Sinatra sjunger i bakgrunden, brasan sprakar, massa ljus överallt, glöggdoften sprider sig, trevligt umgänge - kan det bli bättre? (:

När det senare bara var kvar några av oss (manne, robert, une, jenn, jag, gustav + abbe en stund) vart det mörkerkurragömma (: det var länge sen det! kul i alla fall! Därefter den obligatoriska filmen, denna gången polarexpressen.
Med andra ord en lyckad kväll.

Verkar som om vi kommit framåt i tankarna angående nyår? bra.

hursom, dags o nana nu kanske...

(fast jag undrar ändå vad du tänker..... hm...)

- M<3


trött men glad

hemkommen, once again, sent. Men hade ännu en lyckad kväll. Häng hos Ester. Super otroligt helt sjukt fint hus de har då!! (: Nåväl, vi spelade spel, snackade, skrattade, umgicks, flummade, planerade. (!) trevlig kväll, yes indeed! sen så startade vi ju en apelsinsekt med allt vad det innebär.. suck, vad man är lättroad när man är trött.

Dock inte träffat min familj, max i synnerhet, nu på ett tag! ska försöka hinna med det imorrn en sväng... (:

Då var jag återigen lämnad kvar med mina tankar för mig själv. Men jag är inte rädd för dem längre. Jag trivs med hur det är nu och bättre blir det.

Nej, nu klipper ögonen, dags för o nana? jepps.

Förövrig David, din teori om att tuggumit smakar mer om man tuggar med öppen mun stämmer. Jag böjer mig o ger dig rätt. ;)

- M<3

kära dagbok.....

Nyss hemkommen och utkommen från duschen. Var länge sen jag hade en sån trevlig kväll, även fast den egentligen inte var utöver det normala.

Julbak och mys hos Linnéa med oss brudar. Bara otroligt trevligt att få umgås och prata. Även fast jag kanske just nu inte tillför så mycket så trivs jag så bra bland dessa flickor, gillar att bara vara bland dem.
Därefter häng hos une. Hände inte så mycket men hade trevligt ändå, kände inte för något annat än att hänga o prata ändå. Däremot vart flickorna danssugna... slutade med att jag skjutsade dem till Eli som hade någon fest... Fast det lät som den hade spårat, så nu sitter jag här, och se ljust på det som komma skall.

Vansinnigt vad känslorna kan ändra från ena dagen till den andra. Sjukt vilken bergochdalbana man är ibland. Det är bra och veta att min grund är fast i alla fall.. Att jag är trygg i Gud. Att jag alltid är välkommen, och att han är min bästa vän.

Tankarna går framåt nu. (:

Så ska man jobba imorrn, 11-19. Blir bra med lite stash... Det är ju trots allt lördag imorrn... (:

väntar bara på att håret ska torka.. så ska jag gå o lägga mig...
Under tiden ska jag fixa lite musik till bilen....

- M<3

CTRL ALT DELETE (?)

Jaha, då var allt det jag trott bekräftat nu.

Du vill radera ut mig, oss, ur ditt minne, ut ur ditt liv. Hela våran tid har bara varit en lögn, du bedrog mig och du gjorde det väl. Men det förändrar inte saker nu. Jag känner mig dum, idiotisk, som en blåögd blondin som bara sväljer allt med hull och hår. Du fick mig att tro att jag var älskad, vacker, din egna, att du var min, värdefull.

Jag har så länge valt att inte ge dig den äran och visa att jag inte har kontrollen över situationen. Men nu måste jag få det sagt. Du gjorde mer skada än du någonsin kunde trott, eller så var det precis det du ville uppnå. Du lyckades i alla fall.

Men jag orkar inte älta allt, jag orkar inte bli bitter. Jag har valt att förlåta dig. Men det gör inte mindre ont för det. Du lämnade ändå mig trasig, sönder och förtvivlad.

Jag har i alla fall Jesus, skönt att veta att han aldrig skulle lämna mig på ett sånt här sätt. Skönt att veta att han i alla fall älskar mig.

Men som en vis kvinna en gång sa till  mig "Det är en jobbig tid nu, men livet stannar inte  här."

Jag förstår bara inte, Johan, hur du kunde göra såhär.
Du låtsades bra i alla fall. Du lurade mig och alla nära runt om mig, om inte hela tiden, så i alla fall för en tid.

Älskade du mig ens?

Jag har så många frågor. Men får lämna dem osvarade, förlåta och fokusera på det som betyder något - Jesus.

- M<3


slut.

jag har inga tårar kvar.

- M<3

åh och suck.

onsdag idag.. dagarna går ihop med varandra känns det som..

Skola (?), jobb, sova hos josefine, tänka, träna, tjejmys hos Tina (som förövrigt blivit 18, stort grattis!)... det var min dag i korta drag...

imorrn är det jullov och nästa vecka är det julafton. därefter nyår.
Jag har ingen julkänsla och ingen inspiration för nyår. Men jag o jossa gjorde precs en deal och en pakt.. som kändes bra.

( om du trodde det så är jag inte en dum lättfångad blondin. Kände bara för att tala klarspråk. )

du kontrollerar mig fortfarande och jag insåg det häromdagen. Skrämmande, hatar det. Du styr mig åt det håll jag minst av allt vill gå till.

jaha tack för den. då var man heta ämnet nu då. suck.
jag är inte som ni tror.

- M<3

ännu ett sånt här, ni vet...

ännu en dag går mot sitt slut. alla julklappar är avklarade, skolan känns onödig (!), skönt att det bara är en dag kvar och sen jullov..

tiden går dock för fort. så mycket man tänker att man borde göra, men inte gör... alla har vi väl en tendens att göra allt det där som vi egentligen inte behöver göra.. dålig diciplin kallas det, i alla fall efter vad jag hört..
Dock har jag börjat bli diciplinerad vad gäller min träning, kom nämligen nyss hem från gymmet. Snyggt.

Laddade hem hets igår. Kärlek på hög nivå. Jag bara älskar deras "neråt bakåt".

Jag har inget att skriva. ännu ett struntinlägg, och jag är mäkta förvånad att du orkat läsa hit ner...

tom kallas det, eller nått.
Josefine, wow, allt jag har o säga.

nice, eller?. förvirrad

- M<3



Rått

Allt är bara svart. Jag går i ide.

-M<3

Nice... ELLER?

Då vart det fredag kväll.
Sitter just nu o skriver på min sprillans nya dator som jag köpte idag. very nice :) är mycket nöjd!

Kom oxå precis hem från en intressant upplevelse.. David o Maia flyttar till norge imorrn, så jag o david tänkte att vi skulle ta en kväll tillsammans bara han o jag. Och vi har länge pratat om att gå på teater, så det vart det. På uppsala stadsteater.. och vi gick på Gösta Berlings saga, skriven av Selma Lagerlöf... En nytolkning av den boken. Varken jag eller david förstod någonting överhuvud taget.. mordern teater i allra högsta grad. och på toppen av det vart en av skådespelarna avklädda så där stod han spritt språngande naken och jag undrar vad jag i hela friden gör där, jag skulle ju se gösta berling, eller?!
Nåväl. efter pausen slank jag o david ut, letade parkering ngnstans i stan nära ett café men nada.. så kosan bar hemmåt och senare ikväll ska vi dra några dexters. niiiice det iaf ;)



Nåväl, mycket ska man se innan ögonen trillar ut ;)

- M<3

- M<3

Åh vilken dag!
Allt kom på en enda gång verkligen!
Ändå nöjd idag. Dock har jag insett en sak. eller två..

Jag är trött på kärlek. Jag är så glad att allt med dig är över nu!
Så lycklig att jag är fri. Gud får leda mig rätt nu.

Ett faktum är att jag bor inte i ditt huvud o du bor inte i mitt. Därav förstår vi inte alltid allt jämt, och vi ser inte allt, är inte med i alla processer och drar kanske därför förhastade slutsatser. Jag vill bara inte bli utpekad, eller vara den som pekar ut.

Linnéa o jag hade ett snyggt men sant resonemang i bilen idag:
Man kan ibland känna sig trött o sliten o nästan önska att Jesus ska plocka upp en till himmlen nu. Men vadå lixom!? Det är väl lungt lixom, vi har en evighet att vila oss sen. ;)

Jag gjorde äntligen det rätta, tog förnuftet till fånga och fortsatte inte in på vägen. Känns bra. Nöjd med mina kloka beslut.
Tiden rullar ju, och tyvärr har jag inte tid att lägga kraft och engagemang på fel sorts grejjer. Jag har mina mål och kommer oxå nå dit. Kosta vad det kosta vill.

Några sanningar jag fått insikt om. Mycket i huvudet nu. Ska bli skönt med ett lugnt jullov.
Men nyår?!

nåväl.

- M<3

namnsdag?

snabbt inlägg.. väntar på att david ska komma så vi kan kolla på dexter :)

idag hade jag namnsdag.. bara mamma o Robban kom ihåg det, alltid något ;)

jag känner mig älskad ändå(:

-M<3

snyggt

Weii! Ska bruncha med Lotta imorrn! Äntligen tar vi tag i saken (:

-M<3

jaha, utbytbar var ordet

skolan i all ära men nu är det fluffigt.. en lektion här, en lektion där.. tack o lov är det klart snart och livet kan få sätta igång på allvar i den riktiningen jag vill.

Konstigt vad träning kan rensa tankarna. Man dras ner på jorden igen, och allt vad det innebär.
kvällens film blev match point, dötrist, jättetråkig och bara jobbig. Nåväl, sådana filmer måste ju finnas för att man ska kunna uppskatta de andra :)

Dock så ser jag allt, förstår allt, hör allt. orkar inte spela i spelen. jag lägger ner mina kort. jag förstår bara inte.
livet har sina nycker, och tur är väl det. ?

ikväll ska det dock inte bli en så sen kväll.. !

- M<3

O-hamn i all ära

Har saknat att skriva på min blogg ett tag nu! Så det har varit min morot de senaste timmarna då jag ägnat mig, mer eller mindre fokuserat, på att skriva min rapport om ätstörningar. Men jag är typ klar med den nu, och unnar mig därför lite tid åt bloggen min. (:

Jag har alltså varit i Oskarshamn, fredag-måndag. Jag, Jossa, Debora, Sarah och Jennifer tog bilen ner. Mest för att hälsa på Jossas föräldrar, se vad det är för ställe hon verkligen kommer från och så... Det var mycket trevligt. Underbart umgänge väger alltid upp mot dåligt väder (: Nej men jag är lyckligt lottad som har så bra brudar runt mig!
     Egentligen har vi inte gjort sådär jätte mycket, vi har mest bara varit, sovit, vilat, träffat barnen i kyrkan (barnvakt?! -intärnt.), kollat film, hängt med Anna, lite sådär. Sen vart det utgång på lördagkväll som slutade med en film (Rulle Prulle - oxå det intärnt.) hos Cim.
    Med andra ord vart det en skön, avslappnad och mysig resa. Alltid lika trevligt att träffa nytt folk.
    Livet är bra underbart än då. Som du sa David... (hihi, bara för att du blir varm om hjärtat, vilket i sig är gulligt, tycker jag det är mysigt att nämna dig... )


   
Ja sarah, visste inte hur mycket jag skulle visa.... ;)      

       Spel med snyggisarna

 
Seriöst det var då...                              
 
                                      Debora kör gärnet...

  
Något intressant drama....                         

                              Robert. ;)

 
Vackra flickor.                                                           
 
                   Cim och Jennifer (:

                  
Sarah Samuel och Tessa (:     
 
                               Här hade vi Cim igen...



Med andra ord en trevlig långhelg, värd att minnas. Finns så mycket att säga men få ord räcker ändå....

- M<3

blaha

Onsdag kväll. Veckorna rusar fram!!
Skola idag, med två lektioner.. bra bra...
sen åkte jag hem till Jossa, vi gjorde kycklingwraps, åt dem o efter det gick vi o la oss o sov i två timmar..
sen var det bara o sticka till jobbet.
Gårdagens film var en Geishas memoarer, dagens vart No country for old men.  Båda med david. Mycket trevligt, jag är dock inte den som analyserar filmer, men han pratar på så bra av sig själv så det kanske inte gör något att jag mest bara lyssnar.. fast ändå vill man ju kunna flika in något smart.. vet bara inte vad.. :)


PÅ fredag bär det av till Oskarshamn. Har inte ritkigt förberett mig på det än. Men det ska bli trevligt :) Kul att få göra något med tjejerna under en helg. Synd bara att linnéa inte kan närvara...

Jag har inte så mycket att skriva ikväll. Inga speciella tankar har florerat idag iaf..

Jo fresten, mest för mitt minnes skull, Fager hörde av sig idag, fika på tisdag :)! kul!

- M<3

skooola

Plugga plugga plugga...
företagsekonomin hänger som ett svart moln!

Så glad att jag har den Helige Ande som hjälper mig iaf.
hur gör alla andra?
suck. vill bara sluta skolan nu!

- M<3

RSS 2.0