Tanke för dagen

Jag älskar min frihet.
Det är det dyrbaraste jag har.

- M<3

svammel

Godmorgon, eller kanske godförmiddag.

Oj vad jag längtar till Milano och Israel just nu. Det känns däremot väldigt långt borta.
Hoppas ni alla är på Youth ikväll, jag är det inte. Dum är man om man inte är där fastän man egentligen kan.
Helt ärligt, jag har inget vettigt att säga.Flicks, detta är till er eftersom att jag var för trött att säga det igår....
När ska vi till amanda? på måndag? kl?
När ska vi på relaxen? var det tisdag?
På torsdag har vi hudvård/smink träff hos Erika!
Juste! Måste ju säga, jag tycker hemskt mycket om er (:

- M<3

00.00 var klockan, önska!

Jag skulle egentligen bara kolla mailen men det vart att jag skrev här.
Jag är stentrött, utsliten, utpumpad. Jobbade 12h idag, och vetskapen av att ICA väntar med öppen famn imorrn gör inte det hela bättre. Nåväl, efter denna helgen kommer jag kunna pusta ut, känna mig duktig och veta att den kommande lönen inte kommer vara att leka med (:

Vi hade halloweenfest för barnen på kvällen, jag var utsminkad till spöke, och var därmed jätte snygg när jag senare på kvällen skulle mingla bland folk på LO.

Jag har i alla fall idag fått prata ut, lyssna på, hålla med om, kramas och fått reda på att allt var, trots allt, bra på den fronten. Saknar er!
Även fast jag nu en än gång ska försöka ställa det till rätta kan jag inte alltid ta ansvar för dennes liv. Så länge man vet att man försökt, att man förlåtit och bett om förlåtelse så kan man inte göra så mycket mer. Man är trots allt två i en relation. Och det finns ingen människa som kan ta någon annans ansvar över dennes liv, alla står i slutändan själva till svars. Om man själv inte gör något åt sin egen situation kommer heller inte någon annan kunna hjälpa en.

Mitt hår är för övrigt heeelt mördat. Skönt att man har sina knep. Men hur ska jag kunna få igång det igen??

 

- M<3


Jesus.

En liten stund med Jesus. Ta en stund du med. Det märks verkligen skillnad!

Dagens bibelord:


kol 3:1-17

"...över allt detta ska ni klä er i kärleken, som binder samman till en fullkommlig enhet. Låt Kristi frid regera i era hjärtan, den frid som ni blev kallade till i en enda kropp, och var tacksamma..."

Dagens bön:

"Jesus, hjälp mig att genom allt alltid se människor med dina ögon. Förankra mig ännu mer i ditt ord. Låt mitt liv vara en lovsång till dig."

- M<3

Nickis i all ära

Efter en varm dusch och en snabb epilering kan jag äntligen krypa ner under täcket för att pusta ut.
Idag har jag jobbat i tio timmar som sagt. Tiden på Nickis går väldigt fort, men när man kommer hem känner man i huvud och fötter att man varit där. Kan oxå tillägga att även fast jag duschade varmt och länge så luktar mina händer fortfarande Nickis, yey!
Imorrn ska jag spendera ungefär elva till tolv timmar på samma härliga plats.
Får ta youth nästa vecka, på cd skiva, eller? suck.Nu ska jag se heroes, sen nanar jag för hela slanten.

- M<3

youth!?

Ah, nu har youth börjat och jag är inte alls inställd på det!
Kanske lika bra det för jag kommer jobba alla dagar veckan ut...
Ikväll var iaf mötet mycket bra, stefan är ju verkligen en klass för sig :)
Sen var det oxå mycket trevligt att träffa alla nära och kära.
Träffade Rasmus, den lille! Saknar honom, hans småbröder och hans föräldrar, med andra ord, saknar klicken Hånbergs. Fick väldigt fin kontakt med familjen :)
Sen har jag och josefine värvat flickor till den 30e nov - Milano :D
Sjukt kul att åka ett stort tjejgäng!!

Tre snygga brudar. Länge sen det känns redan...

(ellinors bild)Okej, imorrn jobbar jag 10h, natti fnatti! (:

- M<3

God Morgon

Härligt att få vakna precis när kroppen själv vill!
Har legat och dragit mig, tagit tid med Gud, kikat bloggar m.m. i en timma nu. Så nu är det dags att gå upp och äta en mycket härlig frukost! (:

Idag har jag bestämt mig ska bara vara en alltigenom härlig mysdag. Inga direkta krav, bara få vara o göra det jag vill (:
Josefine kanske kommer hit ikväll med. Det skulle vara jätte roligt, saknar den tösen!!

 

 

 

- M<3


Incident X

Intressant möte ikväll, dock pinsamt.

Jag har nämligen fått ett stort härligt skavsår på lilltån så jag ids inte klämma in foten i mina träningsskor och hoppa upp på träningsmaskinerna. Men jag kan ju inte gå en vecka utan träning! Så, ikväll pallrade jag iväg mig med min far till simhallen. Väl där sätter jag igång och simmar, det går förvånansvärt bra. Härligt!
Så konverserar jag lite med min far, han går upp och jag är precis påväg att ta nya krafttag då en kille i 20årsåldern kommer upp till mig, killen visar sig heta micke.

Micke (pustar ut ljudligt) - oj, detta är jobbigt!!
Malin - jaa, hehe.. Hej... (?)

Av någon anledning verkar denna Micke väldigt fri och börjar prata om sitt träningsschema, han tränade 11 pass i veckan osv. osv. Jaha jaja, tänkte jag. hehe.. vad vill han??
Han visar sig iaf vara en trevlig prick så vi börjar simma jämsides och pratar på om allt möjligt. Vi körde för övrigt oxå "försten till andra sidan" på mitt initiativ, det var trevligt - jag vann. Men jag tror han simmade saktare för min skull.
Till slut nämner jag i förbifarten att jag inte bodde i Knivsta (jag tränar bara där) utan i olunda. Han skrattar och säger "ja! jag kände igen dig! det gör jag med! eller rättare sagt, min flickvän gör och jag bodde ett tag hos hennes familj".
ÅNEJ! Nu har jag gjort det igen. Ännu en gång har jag lyckats missa en av mina grannar. Illa!
Micke skrattar i alla fall vidare och berättar glatt i hågen att han och mitt ex tydligen hade blivit bekanta och att jag och han pratat flera gånger... Hans flickvän visar sig vara tjejen som bor i huset närmast oss.. Lyckat Malin! Hur många gånger har du inte gjort bort dig på detta sättet?
Som tur var tog han inte illa upp.

Av någon anledning kommer jag bara inte ihåg människor som inte gjort ett intryck på mig. hemskt och egocentriskt det låter. Men jag har verkligen insett det. Jag är alltigenom trevlig, mot alla jag möter, men för den skull kan man ju inte alltid komma ihåg alla. Nåja, detta får jag öva mig på!

Http://ejab07.blogg.se Har lagt upp lite trevliga bilder från i lördags. Här har ni några av dem:
(Tack för att du trodde på mig eja!)
Lite före och efter, kul!


 

 

 

- M<3

 

 


Söndagsmys

Nu tänker jag skriva ett vanligt inlägg, eftersom jag är en vanlig tjej (:

Nickis idag. trevlans. Sen har jag bara varit hemma för att återhämta fötter, huvud och annat (:
Tyvärr har det där sjukliga chipssuget återkommit. Såå jag föll för frestelsen, pallrade iväg mig till ICA och införskaffade mig några av mina favoriter.
Ibland är det bara så skönt att vara för sig själv :)
Jag ska ta o kolla heroes nu.

- M<3


Djupare om Igår

Idag har jag jobbat. Mina fötter har ännu inte återhämtat sig från gårdagen men nåväl.
På tal om gårdagen. Dagen.se kontaktade mig idag, de hade visst skrivit lite mera.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=190918

och så kan jag väl berätta lite mer...
Det hela började med att vi skulle lära oss hur man skulle gå, åt vilket håll o så på scen. Så vi gick o gick o gick! Sen middag, sen prova aftonklänningar (min satt som en smäck!), sen smink+hår (jag älskar att jag fick som jag ville - en rockig look med kvinnlig touch), sen var det bara o köra igång, 1,5h senare än utsatt tid....

Allt gick väldigt bra, fick super mycket kommentarer om hur jag gick, övning ger färdighet ;)
Det ända var att det hela var väldigt fort över. Två vändor, i två olika outfits. Hallå? Publiken måste ju ha väntat sig mer. Helt ärligt, jag hade väntat mig mer.
Åtminstone att varje tjej ska få presentera sig själv. Man måste ju kunna föra sig inför folk, på en scen, i rampljuset om man ska vara Miss World Sweden. Jag hoppas att Erica har den färdigheten. För övrigt var hon konferansieren, eller vad det nu heter, en historia för sig...
Sen var det iaf en snabb intervju med juryn och efter det bestämde de sig förvånadsvärt snabbt. Bra det kanske, klockan tickade.
Men det var gårdagens göremål. Jag vill oxå tillägga att det var en helt otroligt härlig stämning bland oss 8 finalister. I princip alla var fantastiskt gulliga och man fick verkligen en teamkänsla!

Jag känner mig, som sagt, otroligt nöjd över min prestation och min del i det hela. Jag kunde stå rak, säga vad jag tror på utan att behöva så mycket som ens blinka. Jag tror att det är dags att vi kristna ungdomar börjar synas och höras! Att vi vågar gå ut. Att vi vågar säga öppet vilka vi är och att vi inte kompromissar på vår tro. Även fast detta stack i ögonen för de som jag mötte igår så är jag väl medveten om att jag lämnade ett avtryck.

Detta är absolut inte sista gången som jag kommer vara i nationella event. Vi får se vad som kommer härnäst. Men ett har jag verkligen fått bekräftat för mig. Min tro är inte att skämmas för.

Dags för oss kristna att sluta gömma oss!
Som biblen säger "lev inte av världen, men lev i världen."- M<3


Imorrn ställer vi om klockan!

Ikväll, idag kanske rättare sagt har jag haft väldigt roligt :)

Jag vann inte, men känner ingen större förlust för det. Erica, som vann, var vacker och väldigt trevlig. Jag önskar henne allt det bästa i Johannesburg (:
Faktum är att jag är glad som inte behöver lägga ner så mycket jobb som hon måste för att kunna prestera i tävlingen.
Hursom är jag absolut jätte nöjd med min prestation. Jag gjorde så gått jag kunde, va precis den jag är och mer än så krävs inte. Som jag tidigare sagt, jag la precis allt i Guds händer, och min bön har varit att hans vilja ska ske.
Nu måååste jag sova för jag ska jobba imorrn!

 


 

Fler bilder kommer säkert men nu är det sovdags.

Ännu en gång kan jag njuta av tanken vid att jag den 16e ferbruari kommer försvinna bort ett tag till Israel.

 

- M<3yes

 

- M<3


jasså jaha


http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=190768

Dagen skrev en artikel utifrån Världen Idags artikel.
Käre värld, pressen stiger, detta är kul.
Dagens bön:

" Jesus hjälp mig att förmedla dig, låt andra se dig i mig.
Ske din vilja och inte min.
Tack för att du gett mig denna möjligheten. "

Nu ska jag snart ner på stan o shoppa, eller först kanske man ska äta (juste!!), sen till jobbet och sen vidare till LO på möte.

jalla!

- M<3

spännande till tusen

Hård konkurans imorrn, kul!

kika på http://ejab07.blogg.se

nu ska jag avklara min lista!!

- M<3

Kom ihåg nu Malin

Okej! Nu är det mycket som ska göras imorrn. Här är en lista så jag kan komma ihåg allt:

<3 Ööööööva catwalk!
<3 ringa ruth
<3 ringa camilla
<3 shoppa till lördag
skor
tröja
örhängen
<3 sy upp klänningen
<3 epilera ben
<3 epilera armar
<3 fot bad
<3 fixa naglarna
<3 jobba 16-19

skönt att jag städade idag!!
Och nu är det läggdags!

- M<3

david och jag

 

Idag kom jag o tänka på när jag och David dansade i Göteborg.

David har hursom varit med under hela denna Miss World process,

han är en ängel.

vad skulle jag gjort utan honom?

:)

 

 

- M<3


Kul (:

Idag blev jag intervjuad av Världen Idag angående tävlingen.

lite kul sådär
läs det här:

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=5651&Itemid=33

- M<3

Heja mig !

Nu gott folk kan jag lugnt avslöja det kryptiska som skrivits här förut.
Jag ska på lördag tävla i Miss World Sweden 2009 finalen. Alltså för er som undrar. Detta är världens största skönhetstävling. Den som vinner den svenska finalen kommer att få tävla mot andra länder (lite mer än 120st). Man får då åka först till London, är där ett par dagar, sen vidare till Dubai för att ha event och grejjer och sen bär det av till Johannesburg i Sydafrika där man är ca. en månad. Man bor på femstjärnigt, träffar massa folk, privata jetplan, och massa massa mer!
Den 12e dec kommer den stora Miss World finalen hållas och nu på lördag får jag veta om jag blir en av deltagarna som har chansen.

Vad som än blir utvägen ur detta är det en underbart rolig erfarenhet, men självklart hoppas jag på att jag blir Miss World Sweden 2009. Då öppnas helt enorma möjligheter för mig att nå ut till människor.

Så, jag behöver ditt stöd på alla sätt och vis nu!
Finalen kommer hållas nu på lördag, den 24e okt, på Karlssons & Co. i sthlm. Kungsgatan 56, ligger nära hötorget, alltså busenkelt att hitta! Du måste vara över 18 och inträdet kommer vara runt 100kr.
Ta med dig ett gäng och kom och heja på mig. Och be gärna en bön. :)

Jag har valt att lägga allt detta i Guds händer, för jag vet att vad han än har planerat för mig så är det det bästa och därför känner jag mig väldigt trygg i vad än utväg det blir.

 

 

- M<3


Nu är det DexterDags

Lång dag idag, jag är på topphumör!
Mitt internet har dock kraschat så jag är just nu hemma hos David, som bor hos Thor, och kikar min mail, bloggar, tittar andras bloggar och annat sådant man sysslar med framför internet (:

Jag har köpt ett par super duper läckra skor idag med! Och så har jag införskaffat mig en mineral-foundation. Bra gjort!
Har gjort lite nytta oxå, var på ungdomskontoret och fixade, mycket nu inför ungdomskonferansen och allt. Men det är roligt att kunna vara till hjälp tycker jag.
Sen var jag på intressanta ICA en stund med ;) Det är kul att gå dit nu tycker jag, för nu har jag jobbat där så pass länge så att jag känner kunderna (:

Nåväl, nu ska jag vidare, imorrn blir det träning och annat kul!- M<3


Spännande dag

Nu kan jag andas ut. Ett tag i alla fall.
Det har varit en lång dag med cellgruppsuppstart - detta kommer verkligen bli väldigt bra!
Sen hem och duscha och fixa det senaste, och sen vidare till simone för att få en najs make lagd. Bra!
Då var jag redo för kvällens strapatser, och det gick över all förväntan!
Hemskt roligt, spännande och jag är förväntansfull för beskedet som kommer på onsdag.
Keep your eyes on the price ;)
Nej men helt ärligt tror jag att detta är en kanon chans för mig, att hamna i en sådan position gör att jag kan påverka andra i rätt väg.


Men jag tänker lägga precis allt i Guds händer, hans vilja får ske, vad som än händer är jag nöjd.

 

- M<3


hohoho

Okej, Imorrn gäller det.
Kul!
En rolig erfarenhet vad som än blir utvägen ur detta.
Jobbigt för dig nu som undrar vad jag skriver om ;)
Du får kanske veta efter imorrn kväll.
Mitt internet är iaf värre än värst :/

Nåväl, skänk mig en bön och håll tummarna kl 18 imorrn.

- M<3

Käre värld!!!!!!

Nu händer det grejjer!! det här är helt galet!
Med viss vemod går jag in i det men ändå med en sprudlande glädje.
Någon som skulle vilja ha två biljetter till Muse 24/10 på hovet? 800kr / styck.
Fast jag lovar inget. vet först på måndag.

AAAH GALET!!!

- M<3 Jesus led mig nu

Gymupplevelser

 

Jag älskar att träna på dagen. Men ikväll var jag iväg och simmade.

Badhuset och gymmet är i samma byggnad så man stöter alltid på i stort sätt samma människor.

Det finns speciellt en tjej som alltid är där på kvällarna.

Hon tränar i bara leggings och en tshirt.

Och hennes leggings är av nylon så de är sådär lagom genomskinliga.

Hur mysigt är det på en skala ett till två?

ingen vill se vilken färg hon har på stringen, eller?

 

- M<3


Snyggast just nu

 

 

Alexander Skarsgård är just nu min stora snygg-favorit.

Han är sådär härligt vanligt svenskt snygg.

Han ser inte onaturlig ut. Han är naturligt läcker.

Han är en typisk Malin kille.

Någon gång ska jag träffa min egna Skarsgård.

;)

 

- M<3

 

 


Gud är en

Häromdagen blev jag ifrågasatt om Treenigheten. Eller inte direkt ifrågasatt, men frågan fanns där. Inte bara den vanliga "jag förstår inte, kan du förklara?" utan istället "Treenigheten finns ej. Jesus är Guds son, inte Gud." Hm. Knepigt tänkte jag. Illa att man bara inte lärde sig mera bibelställen utantill när man väl hade chansen i skolan. För jag vet ju att det står i biblen att Gud och Jesus är ett, eller?
Hm..
Så det var det första jag gjorde imorse. Hade ett litet bibelstudium för mig själv, det tog inte lång tid innan jag hittade vad jag sökte. Det finns inga oklarheter, hela Johannes är fyllt.

Joh 1:1
"I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud."
Joh 10:30
"Jag och Fadern är ett."
Joh 14:10-11
"Tror du inte att jag är i Fadern och att Fadern är i mig? De ord som jag talar till er, talar jag inte av mig själv. Fadern förblir i mig och gärningarna är hans verk. Tro mig: jag är i Fadern och Fadern är i mig. Om ni inte kan tro det, så tro det för gärningarnas skull."
Joh 17:11
"Jag är inte längre kvar i världen, men de är kvar i världen när jag går till dig. Helige Fader, bevara i ditt namn dem som du har gett mig. för att de ska vara ett, liksom vi är ett."

Jag är inte osäker på vad jag tror på. Men det är nyttigt att påminna sig och se till att man får mer kött på benen - på eget initiativ.

Nåja, nu ska jag gymma, äntligen är jag frisk :)

-M<3

kroppsdekoration ?

 

Jag hade den inte länge, inte länge alls.

Men jag saknar den faktiskt.

 

- M<3


Livskvalité

Denna lördagen, som så många andra lördagar denna hösten har endast bestått av jobb - och livskvalité. För hur skönt är det inte när man kan skratta med en vän på jobbet, ända från hjärtat? Hur bra är det inte när allt går sönder och kön med kunder växer sig allt större och ingen finns som kan hjälpa dig, men ändå tar man sig igenom det med ett leende på läpparna och ett glatt "vi ses snart igen" när man går därifrån?

Dock toppar stunden jag har nu alla stunder idag. Nyduschad och nyinsmörjd med mina smörjor från skottland och israel har jag krupit upp i min säng som har rena sängkläder och jag har tända ljus och en lugn frid med Yiruma. Att bara få andas. Släppa allt. Existera.
Allt har sin tid.

- M<3

Israel - why?

Ikväll fick jag frågan "Vad ser du mest fram emot i Israel?"
bra fråga. det finns ett självklart svar.
För att få börja om.
Här finns så många förväntningar på folk. Hur man ska vara, se ut, hur man ska prata, tänka, skratta, vad man ska gilla, vem man ska vara med, vad man gör på sin fritid, hur ens framtid ska se ut osv.
Jag är less på det. Jag är faktiskt riktigt fantastiskt urless.
Alla dessa förväntningar kommer ur att man aldrig ritkigt fått byta miljö, fått sig en nystart. Jag är i starkt behov av en nu.
Inte det att jag vill fly. Jag vill bara börja om (:
Men självklart är det annat som lockar i Israel. Mycket annat :)

Om du inte förstått det så ser jag verkligen fram emot 16e februari. Åka och lämna, se nytt, testa annat, upptäcka, resa, uppleva.

ah, äntligen gick det.- M<3

ännumer blaha

Av någon anlednig gör vårat internet uppror. allt går extra sakta, inget gör som jag vill det är mycket illa.
därav har mitt skrivande blivit disträ på senaste..
Jag har iaf, insett att man kan vara blek och fin. Varje år när hösten kommer längtar man till nästa sommar då man kan vara brun igen. Men vad  - egentligen - är så fel med att vara blek? Man kan väl utnyttja det istället? Vara höst och vinter fin? sminka sig därefter, fixa håret där efter. Hellre det än att ha en bränna som skriker "fake".
Sen behöver man ju inte så mycket smink bara för att man är blek, naturligt, enkelt vackert räcker. Översminkningar kan de små få hålla sig med. Men därmed är inte sagt att sotiga ögon är läckert. Så länge man vet hur de ska göras ;)

kan fortfarande inte ladda upp bilder. det sög.

- M<3

Dagens men inte som Lotta

Idag har jag jobbat och träffat älskade Josefine! (:
Vi hängde en lång stund på Gränby, fika och stros. Det är skönt att va med Josefine, hon förstår (:
Lustigt att båda känner en rotlöshet. En viss känsla av att inte passa in någon stans, inte höra hemma. Fast, vi hör alltid hemma hos varandra, men ändå.

Jag har idag oxå slagits av känslan av att vilja få rätsida på det hela med det där som hände. Men samtidigt, vad tjänar det till? Jag har ju försökt och du visar dig på avigsidan.
Samtidigt hör jag Josefine som påminner mig om att det inte är värt det eftersom att du ändå är som du är. Sant. Mycket sant.

Helt plötsligt slogs jag av en förlamande trötthet. det sög. Jag som hade tänkt måla eller läsa Brida...

- M<3

ps. jag kan fortfarande inte ladda upp bilder.. Hela internet gör uppror :S

Blaha

Hm jag skrev nyss. Måste skriva igen. Ska sova snart. Jobba tidigt imorrn.
okej, tankarna flyger runt runt runt runt runt runt runt runt i hjärnan.
Egentligen vet jag inte vad det är jag tänker.

"Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)"

Passar nog ganska bra i vad tankarna består av. Men än dock tar de så stor plats. Behöver heller inte vara jobbiga tankar. Bara tankar. Funderier.

Suck. Nu har jag skrivit, raderat, skrivit, raderat, skrivit lite till och raderat igen. Jag är helt enkelt inte kapabel att sätta ord på allt.

Aftonbön:
Helige Fader tack för att du håller mig i din hand.
I dig hämtar jag styrka och glädje.
Hos dig finns trygghet och frid.
Tack för att jag är välkommen hos dig,
precis som jag är.


Nattifnatti gott folk iaf! (:
Imorrn blir en seger dag!

- M<3

Med tankar som flyger

Idag har jag målat. Fick en kreativ impuls. David har oxå varit här.
Jag saknar Josefine, men imorrn ses vi.

Det är såhär års som jag bäddar in mig själv i ett behagligt melankoliskt kent-tillstånd.

Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder.

- M<3

Cirque du freak: the vampire's assistant

Jag ska snart åka på mötet men mina kära sittbuddies har - som vanligt - blivit lite sena... Det brukar vara tvärtom så jag ska väl ändå inte säga något. Mer än att jag kämpade upp mig ur sängen och nu tänker man "ååh... Jag hade kunnat sova en halvtimma till..." Men vad är en halvtimma egentligen?

Hursom, i väntan på att jag ska åka har jag suttit och kollat efter filmer som kommer ut snart (:
Hittade en som verkar ytterst intressant: Cirque du freak: the vampire's assistant
Den känns underbart sagoaktigk, lika freakad som mirrormask fast på ett annat sätt. Mysig film som kommer passa perfekt i höst och vinterkylan! :)


 

Den släpps 23e oktober i USA

26e februari i sverige

 

Okej, ajöken!

- M<3


Avskrivning från hjärtat

Har precis varit på ICA i x antal timmar. varje minut där får mig att längta ännu mer efter Israel!
Hela livet kommer man ju stötas och blötas med alla möjliga olika sorters människor. Jag får helt enkelt acceptera det. Le lite, nicka och gå vidare. Det tänker jag göra extra mycket mot de som inte har något bättre för sig än att kritisera och trycka ner andra. De som försöker förstöra när man bara vill bli lämnad ifred. De som verkar se det som ett nöje att gå bakom ryggen.

Dagens bön:

"Tack Jesus för att du håller alla dessa människor i din hand. Min önskan är att de ska förstå att jag inte vill dem något ont. Hjälp mig att ha tålamod och vänlighet. Amen"

- M<3

RSS 2.0