dagarna från 27...

...Fast det blev ingen dag 28...
Först vill jag kort nämna att Michael Jackson är död, som ni alla redan vet. Tragiskt. Jag blev ledsen, på riktigt. Jag har alltid valt att tycka gott om honom, och tänker fortsätta med det. Han var trots allt kung.

Sen dag 27, alltså sen i torsdags, har jag hunnit med att jobba, hänga med abbe, jossa och petrus en hel kväll, och att vara på gräsö med alex, micke, holmen, rasmus, joachim och sebbe. Ja juste! Jag får inte glömma att jag har varit med Matthias oxå! Han kom hem från turkiet och sen skulle han åka till norge dagen efter så vi hängde lite en kväll (: mycket mys!
Det är såhär sommaren ska vara! fylld av spontana saker med massor av vänner! (:

                       

- M<3

27

Jag älskar sommaren! Kan det bli bättre än vad det har varit denna veckan?? Sommaren gör en bara för glad alltså!
Holmen, Joachim, Ralle, Rosman, Micke, Christer, Mackan och jag har hängt på Bälingebadet hela dagen. Huden och läpparna svider lite men det var sjukt värt det! Man måste ta vara på varje solstråle i detta land! (:
På kvällen åkte vi och såg Baksmällan på bio, den var fett skön!
Senare ett litet häng på Salt. Dagen har alltså varit en perfekt sommar dag!

               


-M<3

nr. 26

SOOOLA!
Idag har jag, Joachim, Holmen, Jojje och Rasmus varit på Gräsö. Det var sjukt najs!
Jag är solbrun, och hoppas att färgen håller i sig! Imorrn ska vi åka några stycken till Bälinge och steka lite (:

Ibland ska det vara så svårt att bestämma sig. Det är som att ha två krafter i sig, två motpoler. varför är det inte bara lätt att göra som man tänkt? Suck.. Livet kan få en att slå knut på sig själv ibland.
Nåja, här kommer lite bilder (:

 


- M<3

Det blev visst en dag 24 oxå

Nu sitter jag här med mitt nya te, Japanese Lime, heter det - från tehörnan. Dagen har varit lång, men än dock hemskt bra. Sola endel, stan endel, zeb endel, J var med på det mesta, matrix kom med på ett hörn oxå.. och lite sådär..

Eftersom jag vet att du läser detta David så passar jag på att skriva lite till dig.
Jag saknar dig. Tack för all hjälp igår. Det känns otroligt bra nu. Det känns som om det är över; som om jag på riktigt kan vända blad nu. Det är ritkigt najs! Och så sant som du sa, kärlekens motsats är inte hat, utan det är likgiltighet. Jag längtar tills vi ses igen!

Imorgon ska jag sola och bada till tusen! ska bli så gött!

- M<3

Midsommar, dag 22 och 23

Allt mindre tid spenderas framför datan, sorry eller något... kanske mest till mig själv då jag saknat att sätta mig och skriva på min blogg.. men nu tar jag tag i saken..
Midsommar har varit, och nu blir dagarna kortare och mörkare.. Hualigen, dystert värre! Men, än är inte sommarn över :D
Jag jobbade iaf på midsommar, 8h. YEEY! ;) sen var det häng hos sarah och lite sådär (:

     

Igår, dag 22.. tja.. endel av er förstår.. Var jag hemma hos Joachim och vi passade hans småbröder. Ett tvillingpar på 6 år och en go 9åring. Fetkul! Vi jagade björn med spjut och strypningsinstrument i skogen, vi bakade muffins, grabbarna spelade hokey, vi kollade på barnprogram och vi var och käka på MAX. Kalabala säger jag, men jag älskar verkligen barn! Saknar att alltid ha dem runt mig, som på Nickis..

 

Och idag, dag nummer 23, hängde jag Rasmus och J hemma hos mig med GH, massa fika och en promenad plus alfapet (: ... Jag är nyss hemkommen från att ha hängt med Jossa och Jenn. Jenn ska nämligen flytta på tisdag, tillbaka till oskarshamn, vilket är mycket sorgligt, så vi tog ett sista häng för imorn var de tydligen strängt upptagna ;)-M<3

Sommar och lite matnyttigt

Idag har det varit sommar - på riktigt!
Det utnyttjades så gott man kunde. Favorit i repris, en lunch med J i stadsparken (: najs
Men sedan bar det av till kära ICA igen.
fast dagen har varit bra. Jag har fått en aha-upplevelse när jag läste i en bok. Jag måste skriva av så du oxå får läsa. Hör här:

"Ett av de stora problemen som nutidsmänniskan har är att hon inte längre känner igen Guds vilja i det som händer. hon tror inte längre på en Försyn som låter allt som händer medverka till det bästa för dem som älskar Gud (rom 8.28)
Nutidsmänniskan säger alltför lätt och alltför onyanserat: 'Men det är ju inte Guds vilja att människor svälter eller blir förföljda. Det är inte Guds vilja att det blir krig...' Nej, det är inte Guds vilja att människor kämpar mot varandra. han vill att vi ska älska varandra. men när det nu ändå finns onda människor som hatar och mördar sina medmänniskor i strid med Guds vilja, så låter Gud också detta ingå i sin plan för dem. man måste göra åtskillnad mellan å ena sidan själva handlingen hos den som till exempel baktalar dig och därmed handlar mot Guds vilja, och å andra sidan den situation som uppstår för dig på grund av denna handling. Gud ville inte denna handling men han har från evighet räknat med denna handlings konsekvenser i ditt liv. Han vill att du växer genom just detta svåra och hemska som andra gör mot dig..."
Sommaren är för go!
En tanke bara... borde jag känna mig under uppsikt?.. You're giving me the creeps..

- M<3

yes

Som jag trodde blev denna dagen en bra dag.
Som jag försöker tuta i Joachim, varje dag har sin egna charm. Ibland måste man leta lite mera efter den, men den finns där, det är ett som är säkert.

Hursom var dagens höjdpunkt min o J's lunch vid ån. Efter det hängde jag på ICA i 7h, det är precis lika kul som det låter. Men det är aldrig fel när pengar börjar rulla in (:
Resan till Skottland är färdigbokad nu, 12-17juli, naajs!
Jag snackar mest bara strunt.
Hursom, jag är blond nu...- M<3

en av många

Idag är en ritkigt bra dag.

- M<3

Milo.

Trasdockan med det fina yttret står vid hamnen.
Vilken båt ska hon välja?
Vart vill hon åka?
Vid hamnen rusar alla förbi.
Några för ett meningsutbyte med henne, andra skickar henne en blick men de flesta rusar bara förbi.
Vissa ber henne flytta sig åt höger, andra åt vänster.
Vilken båt ska hon välja?
Snart är det försent.
Trasdockan med det vackra skrattet ler åt alla som går förbi henne.
Det snurrar i henne.
Snabbare.
Snabbare.
Hjärtat försöker hänga med i takten.
Vart vill hon åka?
Hon tar ett steg.
Vart?
Hon vet inte.
Hon tar i alla fall ett steg.
Ge henne andrum.

- M<3

Sjukt bra dag

Stockholm med några sköna snubbar
sitta på en sten i två timmar och prata
Fotboll hos holmen
Kaffe hos mackan
Film hos mig


- Det var min dag i korta drag. Verkligen en kanondag!

- M<3

suck för rubriken.

Jag har alltså inte fått ett ända extra pass på jobbet nu i sommar av min chef. Utan jag har istället gått till alla mina kollegor och bett dem höra av sig om de vill bli av med ett pass.
Idag jobbade jag 12-20. Ett i allra högsta grad segt pass, men det funkar.
Sen for jag med Jocke, Danne och Holmen till Une för att ha en disneykväll.. Fast det vart Hercules och rockband ;) mycket najs.
nu är det hög tid att sova.

- M<3

Det senaste..

Om du inte redan tittat in på Jossas blogg (www.wirsens.blogg.se) så gör det, hon har varit exemplarisk med att lägga upp massa bilder!

Idag har varit en skön dag, lite udda sådär.. skrev ett prov i skolan och fixade på så sätt ett VG i slutbetyg.. Hängde i skolan (!) med Jossa, på vår soffa, ett tag... Ända tills vi och grabbsen for till kens, tog med oss varsin pizza och kollade på Narnia i U1. Eller ja... första 20min av Narnia ;)

Jag kände mig lite dålig efter jossas bliduppladdning.. så nu ska jag oxå försöka visa lite vad som hänt i mitt liv den senaste tiden.. (: Det är ju trots allt sunkväder ute så man kan likväl fördriva tiden lite (:

   

     Massa mer har hänt, men detta var iaf ett litet smakprov.. (:

- M<3

RSS 2.0