PMS here we go

vilken dag detta varit!

Skulle ju vända på dygnet.. Men hade inte diciplinen att gå upp före 12... var det bara och göra sig iordning för att sedan ta bilen till Bromma... Där väntade nämligen min inbitna stockholmare Zebastian med sin söta vän Niklas i sin ungkarlslya. Mysigt värre och se hur han bodde fresten (: Vi tog Tbanan till centrum och så skulle det shoppas... Faktum är att på vägen dit satt jag och funderade på vad jag behövde köpa, och det var ett par jeans och en vanlig kofta. Och tro det eller ej, jag hittade just det. Ett par snygga sköna, underbara Tiger jeans inne på PUB och sen en vanlig grå kofta från Zara. LOVELY! Sen råkade jag komma över ett par helt sjukt snygga skor på Zara som även de köptes...
   Väl inne på TopShop går jag fram till skohyllan.... Där ser jag Dem. Skorna. Skorna som fick mig att gråta ex antal gånger idag. Skorna som var precis det jag längtat efter. Skorna jag inte köpte!!! Ångrar det så! Även fast jag hade Josefines välsignelse att inte köpa dem. (det gick på 1000lappen...) Men trots det höga priset hade de varit värt det. eller ja... jag tror det. Men simone tippsade mig om att det finns ungefär likadana på Vagabond.. ska med andra ord ta mig en titt där imorgon... (så lustigt... när vi satt o drack te inatt hos Samel började jag tänka på Skorna och grät igen... ja, pmsbarn på hög nivå.....)
 
Efter våran mycket effektiva shopping åkte vi åter till Bromma och efter ett tag styrde jag kosan till Samel.... Där lite folk hade samlats... Alla satt och tittade på jordens mest tråkigaste film jag någonsin varit med om... (kanske tråket i tokyo tar priset..... hehe david.... ) hursom hette denna pineapple express (eller något)... Nåväl. efter filmen chillade folket lite trevligt att bara hänga, prata, ta en te osv...
skjutase hem Hawkins, Robert och Simone.. Men väl vid pumporna insåg jag att jag hade glömt alla mina kap hemma hos Samel... Då var det bara och åka tillbaka ut till Marielund och hämta dem... Simone var gullig och åkte med. Vi hade förövrigt ett mycket givande samtal. Gillar den flickan mer och mer för varje gång vi ses, så kul!

Nåväl... Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan sätta mig med Twilight boken... Ser fram emot detta tillfälle...Sanslöst vad bra den filmen var... (!)

Mor och far har fresten lämnat landet för ett tag nu... Men imorrn kommer David och Maia hem för nyåret.. Ska bli jätte mys!

Glad för dig Josefine. (: verkligen alltså... helt sanslöst kul!!!

Ni kan ju läsa mitt förra inlägg.... Har inte så mycket att tillägga mer än att jag tycker det är tråkigt... Och jag skulle så gärna bara vilja se dig i ögonen, fråga vad i hela friden du håller på med (!?), och berätta för dig hur läget är. Men jag är inte den rätta för det jobbet. Ibland får man bara acceptera.

Oj långt det blev...
Hejs!

- M<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0