ärrig

Det blir bättre såhär.
Men med en viss sorg märker jag att det inte var mer än såhär för dig?
eller?
Men det är såhär det ska vara nu.
Fast jag önskar att det blir en annan utväg.
Tiden är ännu ung.
Jag har dock lärt av mina misstag och kommer inte begå dem igen.
Du får din tid.
Det blir i alla fall bättre såhär.

- M<3

Mitt i allt

Europakonferansen är i full gång och nu flyger tiden fram!
Sommarens största hållpunkt är just nu, och det är faktiskt riktigt bra.
Josefine är här och vi ska snart sova...
Men ikväll var det ett mycket bra möte av Marc Connor, och sedan en sjukt bra konsert med Samuel Ljungblad.. najs!

Jag satt och funderade på om Frizon skulle vara något i år? Får se över ekonomin :)
Men man ska ju inte oroa sig.

- M<3

Tänder, konst & ralle

idag var jag och Joachim till Stockholm lite av en snabbis :)
dagen började med att jag drack te med pappa och mamma hånberg, hemskt trevligt att sitta och snacka med dem :)
Sen drog vi till Lidingö för att göra ett besök på Millesgården. jag har länge velat gå dit så det var najs att få gå runt och titta. Konst är bra för själen, och jag måste nog säga att jag älskar skulpturer mer än tavlor.. Tavlor suger ut all kraft ur en, skulpturer är ändå lite mildare..
        Hursom, vi satt på en bänk och blickade ut över statyerna, med solen i ryggen och havet bakom oss. Mycket  bra!. när allt var som bäst skulle jocke böja sig fram (?) och jag titta bak, samtidigt. Såklart lyckas jag slå mina tänder i hans panna så min ena framtand flyger ut, för tredje gången. Som tur är ska jag snart få min nya tand. Men ändå. Det sög, för nu kan jag inte gå på kvällsmöte... fast jag får den fastlimmad imorrn igen..
Nåväl.. vi får se vad kvällen innehåller... är dock medveten om att jag är förpassad till mitt hus fyra väggar nu när jag är lite halv...

Ja just ja, vi var o hämta ralleponken oxå (: han är äntligen hemma igen (: den kusen! har ändå saknat honom lite smått i vårat mysiga gäng (:- M<3

He he heDenna låten gjorde min dag! :)
The Stranglers - Sverige

- M<3

Segatorsdag

Idag gör sig all förlorad sömn påmind. Det började igår kväll, och jag trodde att om jag gick och la mig tidigt (tidigare..) skulle jag vara pigg idag, men icke. Nåväl.
Igår var jag med Sarah. Najs (: Det var alltför länge sen!
Bland annat fick vi ett kreativt inslag och skapade något. Jag gillar den faktiskt (:

Idag var jag med Joachim till läkaren. Glad att det inte var någon större fara med honom. Men onödigt att chansa. Vi håller i alla fall stadigt i våran tradition (:
Hualigen nu ska jag sätta mig o försöka få ordning på ekonomin denna månaden.

  -M<3

Ohamnbilder

Här kommer en del kort från min sommar. Mest Ohamn (:

                                             

- M<3

själslig frid

Söndag idag och det är första gången jag känner att jag verkligen är hemma. Ohamn, vänner o skottland i all ära. men är det inte gött att bara vara hemma och göra hemmastuff?
Jag var på möte idag med David. Och nu sitter jag i min ensamhet, letar lägenhet, ska snart laga mat, lyssnar på muse, ska fixa naglarna och njuter till fullo! (:

jag har för övrigt tackat jag till min reservplats på UU och på KS.. Så vi får se vart jag hamnar. Men jag börjar försonas med mitt öde att stanna kvar här i Uppsala. Känns inte lika dumt längre, då jag har i princip helt bytt ut min umgängeskrest och faktiskt trivs väldigt bra! (:
   Har precis kollat runt på alla möjliga olika människors bloggar och insett att alla verkligen har börjat ta sig i kragen och är på väg någonstans, inklusive jag själv. Det är najs! Spännande det ska bli o se vad det blir av alla..

Men nu kurrar magen.

- M<3

Skottland

Da var jag i skottland nu igen. Hemskt mysigt att traffa Millis, Kevin och Karen igen! Det ar 3e gangen jag ar har sen Millis flyttade hit. Jag alskar inte skottland, men det ar trevligt har. Hon bor i en mycket liten stad i sodra Skottland, har finns massor av overviktiga manniskor och maniskor som inte riktigt bryr sig om hur de ser ut. Men det ar val sa det brukar vara pa landet... (: ar nog bara en tidsfraga tills de flyttar till en storre stad, det ska bli najs.
Hursom, igar var vi i Stirling och shoppade, jag hittade mig ett par shorts, en mycket fint nattlinne och en klanning.. Najs! Pa kvallen tog jag ett lite for langt bad, jag fastnade i min "en ovantad semester" bok. Men det var skont for precis innan badet hade jag tranat med Millis och Karen... mycket intressant... (:
   Idag har jag hjalpt millis i hennes superstora tradgard. Jag har bestamt mig for att aldrig skaffa en stor tradgard, savida jag inte har rad med en tradgardsmastare. Mina hander och naglar ar hemska nu. Men det var vart det, jag ar ju har for att traffa millis (:

Naval.. nu ska vi gora mat!
-M<3

Snabbhet.

Tiden bara rusar fram!
Jag har spenderat veckan i Oskarshamn med La Familia, som består av Frank, Sebbe, Holmen, Jennifer, Joachim och jag. En mycket rolig resa! Men jag är helt slut nu, träningsvärk och sliten, men det är härligt ändå (:
Idag åker jag till Skottland för att hälsa på min älskade syster! Ska bli kul! (:
Så jag hinner inte skriva mera nu. Men jag har tänkt att jag ska lägga upp lite bilder och filmer från resan sen ! (:

- M<3

Att svälja och gå vidare.

Det finns inte ord. Men jag älskar dig. För alltid.
Veritas.

- M<3

RSS 2.0